Update om hur det står till på ostfronten

Bläh!! Jag ska aldrig mer köpa den där osten!!! Jag vill aldrig mer se den!!


Lördagen..

Blev lite knepig. Vi skulle ha bjudit folk på köttsoppa men alla bangade. Iof så hade iaf en gäst en bra anledning eftersom hon ligger på sjukhus (nej, det är ingen fara med henne). Så min dag bestod av plugg, skräpserier, plugg, påhäsning  på sjukhuset, mer plugg, köttsoppeätning ensam med Robin, ännu mer plugg och nu ska vi kolla film. Just ja, jag har ju ältat Anna Stadlings och Idde Shultz skiva också. Den är verkligen underbar!  

Jag kör ett till citat idag.
Robin om våran nya ost:
Ja, den är jättegod. Tills man har förätit sig på den....

Detta säger mkt om våra matvanor. Vi hittar något som vi vrålgillar, oftast en youghurt, ett bröd eller en ost. Sedan käkar det till frukost varje dag tills vi nästan kräks på det, då letar vi upp något annat och så håller det på.  


Bra citat del två

 Några citat igen.

En kompis kloka mamma har schyssta åsikter om kärlek och är inte rädd för att dela med sig av dem :) Sånt gillar jag! Vi börjar med klassikern "Det finns snören för alla skor"  som är det perfekta citatet att ta fram när någon tror att de aaaldrig kommer att hitta någon. Ju äldre man blir desto mer inser man att det är sant. Det finns ju t.o.m. människor som tycker att Peter Jidhe är heeet! Sedan har vi " Men tror du att det ska komma en kille och ringa på dörren och säga, hej vill du bli ihop?"  Också ett mk bra citat. Man måste faktiskt träffa människor också om man ska hitta någon. Det funkar inte särskilt bra att bara sitta hemma och häcka samtidigt som man undrar varför man inte hittar någon.

Såhär är det

Nu ska jag erkänna en sak. Jag har en pysslig ådra. Det är ett välklänt faktum att jag målar möbler, syr kuddar, försöker lära mig att svetsa så att jag kan bygga mig en hatthylla och håller på med diverse andra saker. Men jag har inte riktigt vågat stå upp för att jag gillar att sticka, virka och brodera, det är ju rätt mkt tönt och tantvarning på det. Men nu erkänner jag. Jag gör det och jag gillar det!! Sådetså! Sån är jag! Det bästa är att jag har hittat likasinnade människor här. Nu har vi bildat en inofficiell studiecirkel (som kommer att bli officell om vi bara kommer till skott). Gå och kolla in våra alster på www.stixa.blogg.se vi kommer att lägga upp våra alster där. Än så länge är det inte så mkt, men håll ut, det blir mer och mer.

RSS 2.0