Antar utmaningen...

... Från Linda A och listar sju sanningar om mig själv.

1. Jag har ett rätt så jämt humör och en väldigt lång stubin.. Men, för det finns ju alltid ett men... Jag blir ett MONSTER när jag är väldigt  hungrig och övertrött vilket en stackars sambo och de närmaste vännerna är väl införstådda med.
2. Jag har samlarmani. Om jag fastnar  för något så börjar jag samla. Det gäller t.ex. Sagan om ringen filmer, SATC dvder, Harry Potter böcker (tur att de bara är sju), Winnerbäckskivor, Jollyböcker, Cherry Ames böcker (tur att man bara hittar dessa böcker väldigt sällan på någon second hand affär), swedish grace porslin... Listan kan göras lång. Som tur är så samlar jag mest på dyra eller sällsynta grejer annars skulle jag snart svämmas över.  Ska inte ens börja tala om alla samlingar jag hade som barn.

3. Jag älskar hundar och är jätteintresserad av hunduppfostran.

4. Jag är jätteallergisk och har astma så jag kommer inte att äga någon hund förrän de uppfinner ett vaccin.

5. Jag är värdelös på kortspel, kan nästan bara finns i sjön. Är dessutom sjukt ointresserad av att lära mig något annat... (Fast kanske hold'em ändå ,det hade vart kul att kunna)

6. Jag  har råkat se en Sven-Ingvars konsert på en festival och upptäckt att jag kan texterna (japp, versarna också) på i stort sett ALLA låtar...

7. Jag bakar jättegoda kärleksmums


Klockrent

Alla har väl sett youtubeklippet som cirkulerar med programledaren som spyr i direktsändning. Den tjejen var med i dagens boston tea party. Helt fantastisk tjej som började med att förklara varför det blev som det blev (hon hade mensvrk) och fortsatte med att sätta dit en otroligt självgod och självsäker läkare. Det lät ungefär såhär:

Filip: Stefan kan du som är läkare berätta om det här fenomenet med kaskadkräkningar.
Stefan (Går ut stenhårt och självsäkert): Ja, till att börja med så kan jag ju berätta att man inte brukar kräkas sådär plötsligt av mensvärk.
Tjejen: Jaha, har du själv haft mens eller?
raggadish... AGD
(resten av studion tokskrattar)

Trendglögg

...Har jag fått veta att det finns. Någon supereftertraktad superglögg som folk bloggar om, samlar på och åker färja för att få tag i innan den släpps i Sverige. Dessutom ägnade rix morgonzoo en hel timme åt att tjata om denna glögg... Seriöst.. GLÖGG hur orkar man?


Helgens äventyr

Eller äventyr är det väl en rejäl överdrift.. .Men en rätt bra helg ändå. Det började bra på fredagen. Allmänt skön slappdag där jag hann med en storhandling, simning och ångbastu med lina (så otroligt avslappnande det var) och tvtittande och glassätning framför idol (varför åker alltid fel person ut?!)... På lördagen gjordes inte många knop. Upp tidigt och jobba sedan rast mellan halv elva och fem vilket iof är riktigt skönt och sedan jobb i några timmar till. Det är faktiskt ett bra sktift för det känns inte som att man jobbar. Man går dit, vänder och sen är det klart och man kan åka hem igen. Och idag blev det jobb hela dagen och sedan ett besök hos den lilla familjen på carlshem där världens sötaste tjej bor. Ja, jag vet att alla säger så om "sina" små.. Men detta ÄR verkligen DEN  sötaste! Måste lägga ut en bild som bevis snart...


Måndagsblogg

Oj vad dålig jag är på att skriva.. Helt sjukt ju. Men det kanske beror på att det inte händer så mkt här. Iof lyckas ju duktiga bloggare få till roliga små berättelser om allt typ, potatiskokning, dagishämtning och dammsugning. Av det kan man ju kanske dra slutsatsen att jag är en dålig bloggare. Men jag får väl träna helt enkelt.

Det enda som har hänt sedan sist är en IKEAresa med athena. Det var faktiskt väldigt kul men sjuukt stressigt att hinna med att rycka åt sig alla prylar på bara 5 timmar.. Men jag överlåter sammanfattningen åt proffsen, nämligen min kära kollega Linda. http://lindaaronsson.blogg.se/ Förresten så får gärna någon stickunnig läsare ta sig en titt på stickningen som ligger under IKEA inlägget.  

Idag var faktiskt helt okej för att vara måndag. Sovmorgon, bra jobbdag och sedan improviserad spelkväll. Trots massor av olika spel så blev det bara en massa prat, fika och ett parti Uno.

RSS 2.0