Sommarelände, ta slut nån gång då!!

Jag längtar verkligen tills den här sommaren är slut. Det bara regnar hela tiden och så jobbar jag jämt. På de ytterst få dagar när solen skiner så jobbar jag och så går solen i moln just när mitt skift slutar. Alltså får det gärna bli höst. Dessutom händer allt roligt till då:
*Jag får min efterlängtade ledighet, jag får åka till Stockholm, Linköping OCH får se Lasse live igen.. Jag kan knappt vänta. Resan vore mer än perfekt om jag dessutom hittar min efterlängtade plastflamingo i Stockholm. Om jag inte hittar den där så gör jag nog aldrig det.
*Förhoppningsvis åker jag till gve i höst. Isf får jag träffa Storebror och Leila. Flera flugor i en smäll där. Det vanliga+dem+att jag slipper ta mig ner till Västerås (kul att vara där men jobbigt att ta sig dit)  Helt perfekt ju :) Jag börjar också få mormorabstinens nu så jag måste verkligen åka upp snart...
*Jag börjar plugga igen. Ska bli kul, känner mig riktigt peppad nu. Saknar histologin grymt mkt faktiskt. Undrar om man kan bli inlagd på psyk när man säger så? Det ska också bli kul att kolla in nya klassen.
*Sara och Alvisen kommer äntligen tillbaka hit.

Och framför allt:
*Den jävla fågeln utanför mitt fönster far till varmare breddgrader och slutar terrorisera mig
*Det blir mörkt utanför fönstret när man ska sova.
*Inge mer pollen!Äntligen bokat

Nu är min och Lindas resa äntligen bokad och klar :) Den som vissa skeptiker inte trodde skulle bli av. Schemat ser ut som följer:

Fredag 22:a augusti: Flyg till Stockholm, heldag i Stockholm där vi går på museum. Det blir nog svårt att komma undan shopping så lite sånt blir det säkert också. Middag och sedan buss till Linköping.

Lördag 23.e augusti. Den här dagen ägnas åt total nördsightseeing i Linköping. Vi kommer bl.a. att besöka viktiga platser som Stångån, Berga och Vidingsjö. På kvällen är det dags för huvdattraktionen. KONSERTEN med Lasse.

Söndag 24:e augusti. Buss tillbaka till Stockholm. En dag till i den stora staden, den här avslutas med bio. Nattbuss tillbaka till Umeå.

Nu är det massor att göra. Spellistan ska lusläsas, låttexterna ska pluggas in, armbågarna ska vässas så att vi kommer in i fållan längst fram os.v. Men det blir nog bra det här. Eftersom mitt resesällskap är en kanonfotograf så räknar jag kallt med att det hela kommer att förevigas på en hel del fina bilder. Några kanske dyker upp på hennes blogg, vem vet? I

RSS 2.0