Jul

image6

Bild på vår fina julgran med tillhörande skalenlig tomte.

Husdjuret

Vi har blivit med husdjur! Vi köpte det idag och den är så himla fin!! Jag kan inte låta bli att gå förbi och klappa på den varje gång jag går förbi köksbordet. Tyvärr så kommer den att flytta ifrån oss i ett paket den 24:e december. Det kommer att bli så tomt, kommer att sakna den. Fast vi inte har känt varandra så länge så är den redan som en familjemedlem. Vi kanske måste köpa oss en egen efter jul....

Bild på husdjuret kommer efter jul, man kan aldrig veta vem som är här och läser!

(Ifall någon nu har missat det så har djuret alltså ingen päls)


(Går)dagens i-landsproblem

image4

Maxi hade slut på röda knubbiga ljus så det blev champagnefärgade (inte mitt ord det stod på paketet) spinkiga ljus istället...

Små ord kan betyda så mkt

Sedan jag började jobba på mitt nya(eller kanske inte så nytt nu längre) så har jag insett hur mkt ord kan betyda och vad glad man kan göra en annan människa om man bara tar sig tid till att säga något snällt. Som den gången när jag var helt handfallen inför en ny arbetsuppgift men försökte göra mitt bästa trots några mindre problem och fick höra "Du gjorde ett bra jobb idag" en sån liten grej bara... Men det gjorde mig så himla glad, det värmde hela den veckan (och fortfarande när jag tänker tillbaka på det). Eller idag när en dam som jag möter i ett trapphus ler, säger hej och när jag hälsat tillbaka säger glad advent. Det blev jag också glad av :) Så det krävs ju verkligen inte särskilt mycket... Ut och säg något snällt till någon nu!

Vad var det jag sa?

image2

Sötast. Tyvärr så fanns det så mycket roligare saker att titta på än tant Erika med kameran så det blev en bild i profil :)


Bloggtorka

Det verkar råda bloggtorka i en massa bloggar som jag gillar... Vad är detta? Jaja jag får väl blogga lite själv då så kanske några andra (Linda, Sara, Pia och Lina t.ex.)  följer efter så att jag får något att läsa. Hoppas kan man ju alltid.

Här händer inte så mkt... Det positiva är ju att jag verkar kunna åka hem i jul även om det blir en 10 timmar lång bussresa. Men skitsamma jag kommer ju fram till slut :) En annan positiv sak är att jag har gjort världens kap nämligen en superfin byrå från 60(?)talet som jag har letat efter hur länge som helst. Problemet brukar dock vara priset... Men nu hittade jag en på blocket för 150 spänn och i fint skick. Ren lycka!! Dessutom var tjejen son sålde den suuupergullig. Hon var jättetrevlig och så sparade hon den åt mig i en hel dag fast det vara andra som var intresserade. Ni som handlar på blocket vet att sånt ALDRIG händer..  Men hon lät ledsen över att vara tvungen att sälja den och ville nog att den skulle få ett bra hem och det får den :)  Bild kommer snart.  Konstigt att man blir så snål när det gäller gamla möbler... Jag skulle nog inte betala typ 1000 spänn för en begagnad, vacker och välgjord möbel men däremot för ett själlöst schabrak från ikea... Varför är det så egentligen?

RSS 2.0