7 saker om mig

Har blivit utmanad av Linda A för flera veckor sedan. Här kommer den iaf:

7 saker om mig själv:
1. Hatar bollsporter av hela mitt hjärta, både att titta på och spela. Som bollsport räknas allt som går ut på att man i lag ska jaga ett litet föremål och skjuta/sparka/whatever in det i ett mål. (Undantaget är handboll som är rätt kul att både se på och spela samt basket som är acceptabelt)
2. Har sett alla Irene Huss filmer fast jag tycker att de är fruktansvärt dåliga, bland de sämsta svenska filmer som har gjorts. Men har man börjat se en serie så måste man ju slutföra den!
3. Är jättedålig på att ta hand om (läs vattna) blommorna, har dödat fyra st. bara i år.
4. Hatar att vara sen och hatar när folk kommer för sent till något viktigt. Blir grymt irriterad och har svårt att dölja det, men det går över fort.
5. Gillar verkligen att baka och göra godis och efterätter, men har aldrig tid.
6. Spelade tvärflöjt i 10 år men nu ligger den på en hylla och samlar damm, är lite sugen på att börja igen men tror inte att grannarna skulle uppskatta det så mkt.
7.  Älskar vintern. Men det ska vara riktigt vinter med torr, kall luft och massor med snö. Inte skitvinter med slask, regn, isande kall, fuktig luft, blåst och plusgrader som här.
De 7 utmanade är:

Vem som helst som har lust.

Hahahahaha

Engla har ett tips på en bra festklänning om man är frusen.

Dagens middagstips: Morotssås och spagetti

Har lagat en av mina favoriträtter idag. Den är sjukt god, lättlagad, nyttig och billig. Ett ultimat recept, helt enkelt. Bli inte avskräckt av att det låter som en jättekonstig kombination.

Stek rivna morötter i lite olja (jag använde fem stycken idag) Det ska minst täcka botten av stekpannan. Stek tils de blir gulaktiga och mjuka. Pressa i massor med vitlök (jag använde fyra små klyftor idag, men smaka av). Tillsätt en burk krossade tomater och en burk lätt creme fraiche. Låt puttra tills det blir en ljusorange sås (kanske 10 minuter). Smaksätt med salt, peppar och kanske lite örtsalt. Servera med spagetti och parmesan.


RSS 2.0